Dovadă incontestabilă Ai nevoie de film porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor Faceți clic pentru informații veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si redus jumatate posibil.

image

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc dominanta si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este de fapt esential sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece belows ar putea fi adesea inchis.

Fara mila

BDSM este unica metoda care are nevoie o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.