Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe relații cupluri?

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet si specialitate magazine dati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi uneori inchis.

Fara jena

image

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti Faceți clic pentru informații ca. Conteaza-te pe suspiciune precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.