7 lucruri despre filmul porno Te vei lovi cu piciorul pentru că nu știi

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor Continuați lectură conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine dati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este de fapt vital sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care are nevoie o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

image

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.